Pillerpodden

Logotyp och grafisk profil

[ Illustrator ]

Jag blev ombedd att skapa Pillerpoddens logotyp och grafiska profil. Den ursprungliga logotypen hade en jordlig grön färg sedan dess har vi bytt till rosa, pridefärger och nu även en guldig varriant för att fira avsnitt 100 av podden.

Pillerpodden HB är ett företag skapat av mina vänner Siri och Emma. Pillerpodden förebygger psykisk ohälsa bland unga sedan 2014. De jobbar med att på olika sätt bryta tabut kring psykisk ohälsa bland annat genom föreläsningar, föreställningar samt genom podcasten.

pillerpodden.com

Trappan

Utveckling av varumärket

[ InDesign ]

Våren 2016 tillträdde jag tillsammans med Sara Pärlefalk som marknadsföringsansvarig på Kårhuset Trappan efter två år i Marknadsföringslaget. Vi byggde om kårhusets grafiska profil med vissa riktlinjer från ledningen. Tidigare hade kårhuset kört på en stil som bygger på en stenvägg som bakgrund i samtliga bilder. Vi bytte ut denna mot mer färgglada färger som komplementerar Trappans orangea logotyp. Här finns det förslaget på ny grafisk profil.

Lindö FF

Logotyp och grafisk profil

[ Illustrator ]

Som projektanställd på Anfang fick jag, tillsammans med Emil Svedin, i uppdrag att skapa en ny visuell identitet till Lindö FF. Målet var att komma ifrån tävling och elitsatsning och istället kommunicera glädje, engagemang och gemenskap. Vi fick i uppgift att arbeta utifrån den nya sloganen ”Mer än bara fotboll”. Resultatet blev ett ordmärke med formen av ett hjärta som ska komplettera den traditionella logotypen. Det nya runda teckensnittet gifter sig fint med de avrundade hörnen i hjärtat. I den nya identitet har också färgen gul fått en ännu större betydelse.

Skol IF Rosendal

Logotyp

[ Illustrator ]

Logotyp skapad för idrottsföreningen på mitt gymnasium.

Mina andra områden